Сошиал ертөнцөөр сар шинийн буузаа ямар гурилаар хийх гэж байна гэсэн асуулгууд хөвөрч байна. Ингэхэд ямар гурил хамгийн сайн бол?
Сайн гурил нь цавуулаг өндөртэй, ус даах чадвар сайтай, зуурахад хурдан эвлэдэг буюу энгийнээр тайлбарлахад гурилтай шөл хийсэн тохиолдолд уусахгүй, буузны ёроол нь наалдаж үлдэхгүй, гурил элдэхэд буцаж агшиж байвал цавуулаг сайтай сайн гурил гэсэн үг аж.
Энэ шинж чанар дээр нь тулгуурлаад ихэнх хэрэглэгчид олон гурил туршиж үзлээ, Улаанбаатар гурил хамгийн сайн нь байна хэмээн дүгнэлт өгч байна.
Харин эрүүл мэндэд ээлтэй гурил нь аль юм бол гэсэн асуулт танд төрж магад.
Монголчууд бидний хэрэглэж, нэрлэж заншсан бор гурил буюу 2-р гурил нь хүний биед хурдан шингэдэг, ходоод гэдэсний гүрвэлзэх хөдөлгөөнийг сайжруулж, харшил, таргалалтаас урьдчилан сэргийлж, зүрх судасны үйл ажиллагааг сайжруулах, мөн биеээс илүүдэл хорт бодисыг гадагшлуулах үйлчилгээтэй эрүүл мэндийн чухал бүтээгдэхүүн билээ. Бид өдөр тутмын хэрэглээндээ 2-р гурилыг дангаар нь хар талх болон бусад гурилтай хольж өдөр тутмын хоол хүнс, талх нарийн боовонд хэрэглэдэг. 2-р гурилын ерөнхий шинж чанар нь бараан өнгөтэй, бүдүүн ширхэгтэй бөгөөд ашигтай бактери ихтэй хүний биед хамгийн түргэн шингэдэг эрүүл мэндийн бүтээгдэхүүн гэж тодорхойлдог.
Facebook хэрэглэгчдийн дунд хандалт ихтэй байдаг taste it групп-д “Улаанбаатар гурилаар урлав” уралдаан зарласан нь оролцогч ихтэй, сурталчилгааны хөгжилтэй санаа дүүрэн байна. Та сонирхож үзээрэй.
https://www.facebook.com/ulaanbaatarflour
https://www.facebook.com/groups/tasteitgroup/
Сошиал ертөнцөөр сар шинийн буузаа ямар гурилаар хийх гэж байна гэсэн асуулгууд хөвөрч байна. Ингэхэд ямар гурил хамгийн сайн бол?
Сайн гурил нь цавуулаг өндөртэй, ус даах чадвар сайтай, зуурахад хурдан эвлэдэг буюу энгийнээр тайлбарлахад гурилтай шөл хийсэн тохиолдолд уусахгүй, буузны ёроол нь наалдаж үлдэхгүй, гурил элдэхэд буцаж агшиж байвал цавуулаг сайтай сайн гурил гэсэн үг аж.
Энэ шинж чанар дээр нь тулгуурлаад ихэнх хэрэглэгчид олон гурил туршиж үзлээ, Улаанбаатар гурил хамгийн сайн нь байна хэмээн дүгнэлт өгч байна.
Харин эрүүл мэндэд ээлтэй гурил нь аль юм бол гэсэн асуулт танд төрж магад.
Монголчууд бидний хэрэглэж, нэрлэж заншсан бор гурил буюу 2-р гурил нь хүний биед хурдан шингэдэг, ходоод гэдэсний гүрвэлзэх хөдөлгөөнийг сайжруулж, харшил, таргалалтаас урьдчилан сэргийлж, зүрх судасны үйл ажиллагааг сайжруулах, мөн биеээс илүүдэл хорт бодисыг гадагшлуулах үйлчилгээтэй эрүүл мэндийн чухал бүтээгдэхүүн билээ. Бид өдөр тутмын хэрэглээндээ 2-р гурилыг дангаар нь хар талх болон бусад гурилтай хольж өдөр тутмын хоол хүнс, талх нарийн боовонд хэрэглэдэг. 2-р гурилын ерөнхий шинж чанар нь бараан өнгөтэй, бүдүүн ширхэгтэй бөгөөд ашигтай бактери ихтэй хүний биед хамгийн түргэн шингэдэг эрүүл мэндийн бүтээгдэхүүн гэж тодорхойлдог.
Facebook хэрэглэгчдийн дунд хандалт ихтэй байдаг taste it групп-д “Улаанбаатар гурилаар урлав” уралдаан зарласан нь оролцогч ихтэй, сурталчилгааны хөгжилтэй санаа дүүрэн байна. Та сонирхож үзээрэй.
https://www.facebook.com/ulaanbaatarflour
https://www.facebook.com/groups/tasteitgroup/