Амтлаг Монгол ургацын лооль гарсан энэ үед салса хийж дурын хоол, зуушиндаа хольж идээрэй. Энэ салсаг бурритондоо хийж идэх эсвэл чипсний дүрлэг хийх, зүгээр хоолны хачир болгоод идэхэд ч тохиромжтой.
Тайлбар:
- х.х – хоолны халбага 15мл
- ц.х – цайны халбага 5 мл
Орц:
- Улаан лооль - том бол 6, жижгэвтэр бол 9ш
- Яншуй - нэг багц
- Сонгино - 1ш
- Давс - чимх
- Хар перц - амтлахаар
- Лимон - тал
Хийх заавар:
- Улаан лооль, сонгиноо жижиг дөрвөлжин хэлбэртэй хэрчинэ. Яншуйгаа мөн жижиглэнэ.
- Бүх орцуудаа хольж сайтар хутгана.
- Хүнсний скочоор эсвэл тагаар таглаад, хөргөгчинд 15 минут амраагаад идэхэд бэлэн боллоо.
Хоолны бусад жоруудыг:
- Youtube: Home Cook – Гэртээ Тогооч
- Facebook: Home Cook – Гэртээ Тогооч
- Instagram: Home Cook – Гэртээ Тогооч
Амтлаг Монгол ургацын лооль гарсан энэ үед салса хийж дурын хоол, зуушиндаа хольж идээрэй. Энэ салсаг бурритондоо хийж идэх эсвэл чипсний дүрлэг хийх, зүгээр хоолны хачир болгоод идэхэд ч тохиромжтой.
Тайлбар:
- х.х – хоолны халбага 15мл
- ц.х – цайны халбага 5 мл
Орц:
- Улаан лооль - том бол 6, жижгэвтэр бол 9ш
- Яншуй - нэг багц
- Сонгино - 1ш
- Давс - чимх
- Хар перц - амтлахаар
- Лимон - тал
Хийх заавар:
- Улаан лооль, сонгиноо жижиг дөрвөлжин хэлбэртэй хэрчинэ. Яншуйгаа мөн жижиглэнэ.
- Бүх орцуудаа хольж сайтар хутгана.
- Хүнсний скочоор эсвэл тагаар таглаад, хөргөгчинд 15 минут амраагаад идэхэд бэлэн боллоо.
Хоолны бусад жоруудыг:
- Youtube: Home Cook – Гэртээ Тогооч
- Facebook: Home Cook – Гэртээ Тогооч
- Instagram: Home Cook – Гэртээ Тогооч