Тааралдсан шоколад бүрээс тансаг амтыг мэдрэх боломжгүй гэдэг нь мэдээжийн хэрэг.
Сонирхуулахад дээд зэргийн тансаг шоколаднууд нь өөрийгөө амтлуулах тусгай 5 дараалалтай байдаг байна. Тиймээс дээд зэргийн шоколад болох “GODIVA” брэндийн шоколадыг идэхдээ доорх алхмуудыг хэрэгжүүлж тансаг хэрнээ амттай мэдрэмжээр өөрийгөө баярлуулаарай.
ТАНСАГ АМТЫГ МЭДРЭХ ТАВАН ДАРААЛАЛ:
1. Харах
Шоколадыг хийх үйлдвэрлэлийн хэв маяг, дэс дарааллаас хамаараад гаднах өнгө үзэмж нь янз бүр байдаг.
Зарим шоколадны гадаргуу хэсэг нь цайрсан, тос даасан, хуурай харагддаг нь шоколадны хадгалалтын горимоос шууд шалтгаалдаг бөгөөд Годивагийн шоколадыг задлаад харахад яг үйлдвэр дээрээс гарсантайгаа адил гялтгар, шинэ харагддагаараа онцлог билээ.
2. Үнэрлэх
Стандарт хадгалалтын горимыг чанд баримталдаг Годива дэлгүүрт ороход л Шоколадны тансаг үнэр, кофетой хамт ханхалсаар угтдаг.
Шоколадыг зөв идэх 2-р алхамд энэ үнэрээс таашаал авч өөрийн стрессийг багасгах нь нэг төрлийн соёл билээ.
3. Сонсох
Цэвэр шоколад буюу какаоны тос, какаоны масс орсон найрлага бүхий шоколадыг хадгалалтын температур буюу 12-18 градуст (хөлдөөх шаардлагагүйгээр) хугалахад үгээр илэрхийлэх боломжгүй тас хийх чимээ гардаг ба яг жинхэнэ шоколад идэх гэж байна гэсэн ойлголтыг мэдрэхүйгээрээ дамжуулан тархиндаа хүргэдэг ажээ.
4. Амтлах
Амандаа хийгээд зажилж огт болохгүй.
Годива брэндийн шоколад нь 31 градусын температурт шууд хайлдаг ба энэ нь хүний биеийн температураас бага тул аман ороод зажлах шаардлагагүйгээр уусна.
5. Мэдрэх
Хүн хүний амтлах мэдрэмж өөр гэдэг.
Тиймээс амандаа уусгасан шоколад завжаар дамжин залгигдах үед шоколадны орцны аль амтыг илүү мэдэрч байгаагаас хамааран зарим хүнд жимс нь заримд нь какао, сүү гэх мэт өөр өөр амт амтагддаг.
“ШОКОЛАДНЫ ДЭЭД АМТ-GODIVA”
Тааралдсан шоколад бүрээс тансаг амтыг мэдрэх боломжгүй гэдэг нь мэдээжийн хэрэг.
Сонирхуулахад дээд зэргийн тансаг шоколаднууд нь өөрийгөө амтлуулах тусгай 5 дараалалтай байдаг байна. Тиймээс дээд зэргийн шоколад болох “GODIVA” брэндийн шоколадыг идэхдээ доорх алхмуудыг хэрэгжүүлж тансаг хэрнээ амттай мэдрэмжээр өөрийгөө баярлуулаарай.
ТАНСАГ АМТЫГ МЭДРЭХ ТАВАН ДАРААЛАЛ:
1. Харах
Шоколадыг хийх үйлдвэрлэлийн хэв маяг, дэс дарааллаас хамаараад гаднах өнгө үзэмж нь янз бүр байдаг.
Зарим шоколадны гадаргуу хэсэг нь цайрсан, тос даасан, хуурай харагддаг нь шоколадны хадгалалтын горимоос шууд шалтгаалдаг бөгөөд Годивагийн шоколадыг задлаад харахад яг үйлдвэр дээрээс гарсантайгаа адил гялтгар, шинэ харагддагаараа онцлог билээ.
2. Үнэрлэх
Стандарт хадгалалтын горимыг чанд баримталдаг Годива дэлгүүрт ороход л Шоколадны тансаг үнэр, кофетой хамт ханхалсаар угтдаг.
Шоколадыг зөв идэх 2-р алхамд энэ үнэрээс таашаал авч өөрийн стрессийг багасгах нь нэг төрлийн соёл билээ.
3. Сонсох
Цэвэр шоколад буюу какаоны тос, какаоны масс орсон найрлага бүхий шоколадыг хадгалалтын температур буюу 12-18 градуст (хөлдөөх шаардлагагүйгээр) хугалахад үгээр илэрхийлэх боломжгүй тас хийх чимээ гардаг ба яг жинхэнэ шоколад идэх гэж байна гэсэн ойлголтыг мэдрэхүйгээрээ дамжуулан тархиндаа хүргэдэг ажээ.
4. Амтлах
Амандаа хийгээд зажилж огт болохгүй.
Годива брэндийн шоколад нь 31 градусын температурт шууд хайлдаг ба энэ нь хүний биеийн температураас бага тул аман ороод зажлах шаардлагагүйгээр уусна.
5. Мэдрэх
Хүн хүний амтлах мэдрэмж өөр гэдэг.
Тиймээс амандаа уусгасан шоколад завжаар дамжин залгигдах үед шоколадны орцны аль амтыг илүү мэдэрч байгаагаас хамааран зарим хүнд жимс нь заримд нь какао, сүү гэх мэт өөр өөр амт амтагддаг.
“ШОКОЛАДНЫ ДЭЭД АМТ-GODIVA”